czwartek, 10 lutego 2011

rastałosoś a'la radzio Świadomość

Składniki:
2 płaty łososia ze skórą
cebula
liście laurowe
majeranek
sól kamienna
pieprz
papier pergaminowy (my stosujemy materiał a'la prześcieradło)

Sposób przygotowania:
Umytą rybę oprószyć duża ilością soli.
Następnie kroimy cebulę w plastry i układamy je na rybie przekładając
liśćmi laurowymi. Całość posypujemy majerankiem i pieprzem.
Płaty ryby kładziemy jeden na drugim (składamy mięsem z przyprawami do
siebie - skóra ma być na zewnątrz) i owijamy w papier pergaminowy.
Wkładamy do lodówki na minimum 24 godz.
Gotowa rybę kroimy w plasterki.

dzięki Radzio
sama massa smoking.....keine cigaretten und undere wilde plemionen mit makabrische zapachen gemacht

2 komentarze:

  1. to raczej reggaesushi wyszło !!!

    OdpowiedzUsuń
  2. 私はポーランド人に来て、あなたからこのレシピを購入する

    OdpowiedzUsuń