Czasu niewiele pozostało do projekcji i trzeba zrobić coś błykawicznie.
sałata, feta, śmietana jogurtowa, czosnek, suszony koperek,kefir i odrobina oliwy (niekoniecznie)
Sałatę po umyciu rwiemy na kawałki.
Fetę kroimy jakbądź i tak się będzie mieszało.
Dip prosty: śmietana, dwa ząbki garlicu, kefir, koperek i odczekać 10 minut, albo 15.
Wymieszać, odczekać następne 15 minut ( najlepiej w lodówce ), albo ekologicznie na tarasie 2-4 stopnie Celsjusza.
Miska na stół, talerze, widelce z I.........i, pilot i................
jemy oglądając, albo oglądamy jedząc ( co kto woli, jak mówi Witali )
to dobry film jest
OdpowiedzUsuńjarek powinien sobie zobaczyc
miglior film del maestro italiano, e l'insalata non male, mia moglie e me a leggere il tempo polacca e la cucina. buona fortuna!
OdpowiedzUsuńDodałabym tymianku..nieźle się komponuje z fetą.No ale to tylko moje zdanie.Sprawny przepis.
OdpowiedzUsuńdoobre !!!
OdpowiedzUsuń